u klik me,i klik u back :)

Khamis, 12 Ogos 2010

Oh...I luv award....!!!

Selamat pagi warga blog terchenta...gue dapat award lagi.walaupun sama dengan my 2nd award tapi saya tetap nak buat juga sebab saya sayang dengan pemberi award ni...hehehehe...a big thnx to kak Melati Qistyna sebab sudi bagi Award Friends ni hehehe....bah apa lagi,lets move to the next step...
1. Award Friends ni kena tag kepada 5 orang kawan blog yang lain
2. Sebelum tag kawan2 tu, sila letakkan link mcam di bawa ni di entri masing2 k...

5.deem

Sebelum letak link macam di atas tu, kamurang semua kena padam nama yang berada di nombor 1. Gantikan dengan nama yang berada di nombor 2. Jadi link nama yang berada di nombor 3 akan naik ke nombor 2 secara automatik...dan begitu la seterusnya sehingga link untuk nombor 5 menjadi kosong untuk kamurang meletakkan link kamu sendiri.
Nah...ibu2 bapak2....di sini saya ingin memberitahu kalian bahawa award ini harus di post secara jujur dan ikhlas dari diri masing2. Ini adalah kerana kalian semua akan mendapat seperti yang tertera di bawah ini...:


Posisi 5 : Jumlah Backlink = 5
Posisi 4 : Jumlah Backlink = 25
Posisi 3 : Jumlah Backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah Backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah Backlink = 3,125


Menurut info dari SEO(Search Engine Optimation)ramai blogger telah dapat 1,953,125 backlink dan keuntungannya. Blog kamurang juga akan mendapat trafik tambahan, apalagi kalau ada yang klik link ke blog kamu. Bah apa lagi...sudah la uptrafik...dapat kawan baru...dapat info menarik...macam2 la yang kamurang dapat...hehehe....punya men baik ati saya ni....saya mau bagi ini award sama 5 urang kawan saya..sebar2kan apa yang baik untuk kita kongsi bersama zassss.....!!!

http://liyanarushdan.blogspot.com/
http://budakais.blogspot.com/
http://nikminijournal.blogspot.com/
http://slickysoul.blogspot.com/

http://aeinvircute.blogspot.com/

Siap...cau cin cau!!!


2 ulasan: