u klik me,i klik u back :)

Jumaat, 20 Ogos 2010

Flo ellen's 1st GA

hai...hye...hi...:) salah satu kawan blogger saya dari negeri Di Bawah Bayu tengah meraikan sebulan usia blognya.walaupun baru sebulan tapi blog kak ellen ni memang mantap....bukan lagi mantap tapi malatops gitu...hehehe...sempena meraikan blog mantap ni, kak ellen telah buat 1st GAnya...dan saya pun tak mau la lepaskan peluang utuk join contest ni.sebabnya?macam senang ja bah...lagipun mood join contest
is on rite now...hehehe...dan macam biasalah kak ellen bilang setiap contest ada syarat2nya...mau tau?kena klik sini la...;)
`
`
`
`
`
`
`
`
`
okay...dah tau syarat2nya....meh kita selesaikan apa yang perlu diselesaikan......mula-mula buat macam ni....





ni sticker GA Floellen




di atas tu gambar anak kak ellen yang dia suruh teka umur berapa tu...bah kak...sia try la k.manatau nasib2 sia betul kan?hehehe....




Gambar 1: 1 tahun 2 bulan
Gambar 2: 5 bulan
Gambar 3: 3 tahun 6 bulan
Gambar4: 2 tahun 5 bulan




pastu kena story sikit pasal anak kesayangan kak ellen ni.....
Bryan Lawrence a.k.a Nemo ni anak lelaki kesayangan kak ellen tau.budak comel gitu...kalau bergambar pandai posing lagi...tabik spring dengan nemo....yay!!!


task terakhir~~~tag 2 org kawan or ramai2 pun boleh...hehehe.

Myna
Mell

siap sudah...harap2 my fren yg kena tag ni sudi wat contest ni...bersama-sama kita meramaikannya....:) oppsss....sebelum terlupa,tarikh contest berlangsung ialah 19/08/2010 hingga 19/09/2010.....last chance pun sampai 11.45 pm pada 19/09/2010 saja.














2 ulasan:

  1. nah siap sdh...thks kio...hehhee

    BalasPadam
  2. ok kak....sama2 kita menyokong blogger tempatan..hehehe

    BalasPadam