u klik me,i klik u back :)

Rabu, 23 Februari 2011

Contest senyum tak nampak gigi

Helo...
hari ni entri pasal
contest ~Senyum Tak Nampak Gigi~ 
yang di tag oleh kak Myna(thanx a lot dear)
dan dianjur kan oleh Muas.
mula-mula baca ingatkan muas ni seorang lelaki,
tapi bila saya pigi terjah blognya, rupa-rupanya seorang gadis cantik lagi ayu gitu...hehehehe;)
dapat lagi seorang rakan blog baru hari ini.
Salam perkenalan dari saya ye cikmuas ^_~
Untuk contest ini(berjam juga saya cari gambar senyum macam kat bawah tu)
saya bagi tengok gambar ni....



 
 cumil ke tak cumil....hehehe ;)



oopsss!!!hampir lupa yang contest ni ada syarat2nya.
Sila klik SINI untuk mengetahui syarat-syarat contest ini.
Tarikh tutp contest:: 27.02.2011
 Tag contest ni kepada::
3. mak




Isnin, 21 Februari 2011

Mari ramai-ramai promosi HeartBeat.


 Hai hai hai.....hari iniitu saya dapat tutorial percuma untuk memasang banners HB(Heartbeat) dalam blog sendiri.mau tau dari mana jeng3...sila scroll mouse anda :) . sebenarnya sudah agak lama HB ni muncul tapi selalu saya ignore saja sebab malas mau belajar macam mana mau applykan di blog sendiri(walaupun selalu nampak entri kawan2 cerita pasal dorang cashout duit hasil HB)......isk3...ndak buleh diamalkan selalu sifat ~ndakmaubelajaritew~



~kalau mau tau cara-cara pemasangan banner Heartbeat(HB) ni,sila jenguk blog INI.http://suzie284.blogspot.com/2011/01/heartbeat-me-dh-membukit-rm128-jom.html
Sangat banyak membantu :)
sila klik gambar untuk tumbesaran


~dua kali dah minta izin dari MZ tapi dia belum reply lagi.hope tis is ok ye kak ^_^ ~


Lepas ni saya mau minta tolong 
kawan-kawan blogger untuk klik banner HB di blog saya.
u klik me then i klik u then...bye ^_^

Jumaat, 18 Februari 2011

Me happy today....how about you?




 Helo selamat pagi...
hehehehahahahahihihihihhohohoho.....
hari ini sangat hepi angkara baca entri di blog kawan-kawan pagi ni.
terima kasih untuk semua kerana buat saya lebih bahagia dan gembira
walaupon tak pernah bersua
[kecuali kakmyna]
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

 
 

-Hepi-smile-laugh-

Khamis, 17 Februari 2011

Kisah kami di petang hari.

 Halu semua...setelah sekian lama tak menghapdet blog ni, saya mengambil masa untuk mencarutmencoret kisah kami di petang hari ^_^
Mula2 keluar sendiri tamau bagitau ke mana kah tujuan itu.tapi oleh kerana hajat tidak tercapai, pulang dengan hampa tapi tangan berisi ya...sempat singgah bakery beli kuih.puas melantak dengan geng opis[sambil berselingan dengan kisah suka duka kawan....shhhh!!!], kak myna ajak p beli amplang d pasar tanjung-kawannya yang mengandung tengah mengidam makan krupuk amplang ni.kami p bertiga demi kawan yang duduk jauh di kl[amplang2 ni takda di kl ye tuan2 dan puan2 ^__^]






 Krupuk amplang yang sudah siap dibungkus oleh abang amplang tu.semuanya ada empat bungkus untuk Kak Zarah yang bertugas di kl.kak zarah orang kudat dan sekarang dia tengah mengandung.orang mengandung ni mengidam makan keropok amplang :)


 "Driver tercayang kami petang tadi...hehehe...jangan marah na...ceq gurau ja.alang2 jadi datin seri di belakang,ceq sesedap snap gambar howt!!!><


 Setiap persinggahan ada kisah lucunya.Lydia yang terover semangat mau ambil duit tapi tidak dapat sebab kad tertinggal.*Gambar Lydia tidak sempat snap sebab keta stop terus dia melompat masuk bank.jadi in sekadar gambar hiasan....hahahahaha!!!


 Kak Myna ambik duit sebab ada kawan pesan mau barang DCL.betapa tingginya kaunter DCL ni-tengok lydia letak dagu atas kaunter...><


On the way pulang ke pejabat 'datin seri' sempat mensnap gambar diri sendiri....ecececeh...sekali sekala angan2 itu perlu kan kawan2 ~_^

Khamis, 10 Februari 2011

Matanya lirik-lirik selalu...

Eh tiba-tiba ja ni...semangat betul mo update blog.tadi pagi siang saya terpigi sarapan dengan member-member opis. Di restoran Seri Pantai,order mihun tauhu telur mata dan teh c panas.lepas tu pulang naik bus kereta member.dalam on the way pulang tu lah terdengar......





GADIS DAN BUNGA::RAHIMAH RAHIM

Berlenggang dia berjalan
Si gadis tersayang manja
Jelingan yang manja
Menuju dia ke kota
Di tangannya penuh bunga
Di hati penuh cinta
Berbagai macam bunga dibawa
Untuk dijual di gerai mama

Matanya lirik-lirik selalu
Rupanya manis-manis ayu

Ramai orang membelinya
Bunga-bunga jualannya
Si ayu, gadis ayu
Datang seorang pemuda
Dapat melebur hatinya
Memetik oh cintanya
Kini berjalan dengan pasangan
Tak hirau lagi dengan jualan

Matanya lirik-lirik selalu
Rupanya manis-manis ayu


p/s: mata ku kedip2 selalu...rupanya aku dah mengantuk...huaaaaarggghhh!!!chow...enjoy the song :)

Congrats and chill fren

Halu....lamanya tidak update blog sampai kan ada kawan-kawan yang tanya masih busy lagi kah?hehehe.sebenarnya masih busy lagi,tapi oleh kerana hari ini keja untuk key in data boleh la curi masa untuk update blog ni.orang tua2 cakap sambil menyelam minum air *wink2*
Dua hari langsung tidak sentuh lappy comel ni(tapi pc opis sentuh gak ><), dua hari juga tak blogwalking, apatah lagi mau update blog.tapikan.....ada sesuatu yang menyuntik semula semangat untuk berblog...hihihi....
CEK HSBC DARI NUFFNANG UNTUK MY DEAREST FREN


Congrats my fren.u deserve it.berkat kesabaran dan kerajinan yang ada di samping keramahan di alam maya juga di dunia nyata. But hope you chill and stay calm with what ever problems come to you. Lagi pun akak kan power rangers...hehehehe...ingat nak upload gambaq cek tu tapi rasa macam malas.nanti tunggu tuan punya badan je la upload sendiri kan.

p/s:jom blogwalking cara berhemah....:)


Isnin, 7 Februari 2011

Monday blues yang tak biru :O

Halu geng...apa kabar semua...

hari ini hari isnin dan semalam hari Trilogi Cinta derr...
sekadar menghapdet entri ringkas supaya blog tidak di tenggelami sesawang maya...ahaks ;P
Sori kawan-kawan sekalian, walaupun banyak info menarik untuk di publish tapi

work come first today ^_^


Jangan sebab bos cuti seminggu ko boleh curi tulang hah....


P/S: dun wori....ada masa kita BW ramai2 kio :) [backtowork]