u klik me,i klik u back :)

Khamis, 19 Ogos 2010

Contest Happy Moment

Salam sejahtera kepada kawan-kawan saya di alam maya.Sihatkah?Puasa ok ka?Yang tidak puasa tu....sudah breakfast?pagi ni saya cek blog merah jambu ni tiba-tiba ada contest untuk saya.dari bestfren saya tu, kak myna (walaupun dia sudah bgtau awal-awal sebenarnya...hehehe).Dan saya dengan senang hati plus keterujaan memang mau sangat join contest ni.Mungkin sebab semalam ada berita baik dari kakak sulung saya,kalau mau tau berita baik tu cepat-cepat kliksini.
Untuk pengetahuan semua, tujuan contest ini dibuat adalah untuk memperkenalkan blog pihak penganjur, iaitu ayuni84.
Bah apa tunggu lagi,ramai-ramailah kita menerjah blog penganjur ni siang malam ye...untuk mengeratkan lagi persahabatan di alam maya selain berkongsi info/pendapat dan "meng-upkan" trafik sesama kita...hehehe...simple ja contest ni sebenarnya.cuba kamurang pi klik happy moment contest...sure kamurang teruja mau join macam saya sekarang ni...tak payah cakap banyak..meh kita buat sama-sama ya...
Syarat untuk melayakkan diri :

Jadi follower blog penganjur~~~saya pengikut ke-89...yiiiihaaaa!!!
Publish satu entri pasal happy moments bersama banner contest~~~silakan skrol mouse anda ke bawah ye...;)



Banner contest happy moment




~~Gambar yang paling happy moment~~

Ni gambar di ambil masa krismas tahu lepas(kalau x silap saya).kalau nak tau,ni lah adik beradik saya yang terchenta...plus anak buah yang terchomel...hehehe...kredit to my cousin,Banggal yang mensnap pic ni.masa ni kami tengah relax-relax di ruang tamu.letak tilam untuk anak2 kecil tidur...tapi yang tidur ada juga anak2 besar hahaha....jarang dapat kumpul macam ni sebab ada yang duduk jauh.macam adik saya yg tengah meniarap macam duyung aridinata tu...jauh duk Damansara.sekali sekala je balik kg.saya yang paling comel(berwarna oren) antara adik-badik yg lain tu walaupun masih d sabah tapi jarang dapat balik kg juga sebab komitmen keja(yeke?hehehe)lepas ni x boleh baring2 manja lagi d perut kakak saya sebab dia dah hamil 6minggu....even asbennya pun x boleh tau...hehehe...demi menjaga baby yang sudah sekian lama ditunggu2 kehadirannya.tengok la tu,walaupun ada yang giginya kurang 2 3 biji tapi tetap gagah melempar senyuman yang paling manis(sikiit lagi nak sampai ke telinga)..erk...macam terlebih sudah entry saya ni tau...tapi apa yang penting setiap kali tengok or terjeling pic ni sure senyum lebar sebab ada cerita di sebalik sekeping foto berwarna....

Tag contest ni kepada dua kawan yang lain---Tembume dan juga floellen

Pastu tinggalkan link contest yang dipublishkan ke ruangan komen entry di blog penganjur----ok fren.I'll do it later.

O ya, penyertaan contest ni akan ditutup pada 26 September 2010.hah...cepat2 join the contest.dan kepada yang telah ditag jangan malu jangan segan...mari kita meriahkan contest ini dengan menyertainya seperti apa yang saya tengah buat sekarang ni.Bak kata pepatah....Tuah ayam nampak pada tajinya...tuah kitorang?hah....manatau rezeki kamurangkan?

okaylah...siap sudah ni...thnx a lot to kak myna sebab tag saya untuk join the contest dan ayuni84 sebab menganjurkan contest ini....babai for now...zasssss>>>>

2 ulasan:

  1. thanks ya pren sudi publish contest nie.. gud luck!!

    BalasPadam
  2. iya...just try my best aja pren

    BalasPadam