u klik me,i klik u back :)

Rabu, 8 September 2010

Aktiviti sebelum raya di bumi Tawau.

Sejahtera wahai team2 blogger dan juga silent reader yang bertapak di ruang blog saya.hari ni baru dapat ide mau update blog chantek ni ~_^ setelah sekian lama menyepi dan hanya mampu untuk berblogwalking saja.dua hari lepas ambil masa untuk update fail aset opis tuh.syukur sebab dah siap update~sekarang ni tunggu bos balik dari cuti raya untuk tunjuk sama dia...ngam ka x ngam.dah la cerita pasal keja.ni mo story aktiviti last week.pagi sabtu saya ambil kesempatan pi pos laju biskut raya untuk kawan di Pahang nun.mula2 tu ingatkan tak sempat sudah untuk buatkan biskut untuk dia.slow talk dengan chef biskut raya...akhirnya dapat juga buatkan dia tat nenas n biskut kurma.bukan xda di sana tapi fiza bgtau dia mau sangat test kuih buatan orang Sabah.psst..fiza kalau sedap tahun depan boleh order banyak2 k.....hehehe[mcm la saya yang buat...;P]


biskut fiza parking d opis GDex Tawau
MPT 4116 1st floor, Kompleks Tanjung
Jalan Dominic, Tawau Sabah
089-774173/756869


Time cari parking mau beli sandal.isk3....sapa lah tuan punya keta ni.


I luv bata hehehe...ambil warna hitam sebab warna paling selamat..^_^mula2 tuh susah gak mau pilih sebab banyak lagi yang lebih cantik.tapi saya tetap pilih sandal hitam ada rama2 seekor bertempek tuh....sebabnya....sandal tu cantik di mata sayalah...:)abaikan budak kecik yang sibuk test sandal saya tuh...hehehe....;)

ok..ni keja the next day after beli sandal kesayangan.celik mata ja terus keja...keja3...mula2 tuh furniture kena angkat letak luar,pastuh buka tikar getah lama.kak ani sapu bagi buang habuk dulu sementara pakcik awang cek papan yang buruk dek dimakan anai2.mana yang reput kena tanggal n tukar papan baru.makcik baju hijau tuh(a.k.a mama kak ani)mandur time tuh...dia duduk ja sambil bagi arahan n belek2 pic lama yang kami jumpa secara tak sengaja.sukanya dia...siap gelak2 lagi tau....(kes mengimbas kenangan lampau la tuh)


Saya off jap....gi cuci baju..pastuh naik balik sudah jadi macam ni.cepat dan tangkas dorang nih buat keja...HOYEAH!!!snap pic sana sini...pastu tolong ukur tikar mau potong brapa meter,pastuh angkat barang2...fuh!!nasib baik tak patah pinggang cheq oi...!!!jam 4 pm keja siap juga akhirnya...syabas untuk semua!!!



last activity malam tu...buat biskut batang buruk.biskut yang paling last sekali dibuat.

5 ulasan:

  1. slmt hari raya juga...^__^

    BalasPadam
  2. zue~selamat hari raya aidilfitri^_^

    BalasPadam
  3. kwta sape la tu yer, x sempat nk cuci gaknyer, sebok ngan persiapan raya :P

    pssst, asben akk penggiler btg buruk, moh post ke sini gn belonnnn :)

    BalasPadam