u klik me,i klik u back :)

Khamis, 10 Februari 2011

Matanya lirik-lirik selalu...

Eh tiba-tiba ja ni...semangat betul mo update blog.tadi pagi siang saya terpigi sarapan dengan member-member opis. Di restoran Seri Pantai,order mihun tauhu telur mata dan teh c panas.lepas tu pulang naik bus kereta member.dalam on the way pulang tu lah terdengar......





GADIS DAN BUNGA::RAHIMAH RAHIM

Berlenggang dia berjalan
Si gadis tersayang manja
Jelingan yang manja
Menuju dia ke kota
Di tangannya penuh bunga
Di hati penuh cinta
Berbagai macam bunga dibawa
Untuk dijual di gerai mama

Matanya lirik-lirik selalu
Rupanya manis-manis ayu

Ramai orang membelinya
Bunga-bunga jualannya
Si ayu, gadis ayu
Datang seorang pemuda
Dapat melebur hatinya
Memetik oh cintanya
Kini berjalan dengan pasangan
Tak hirau lagi dengan jualan

Matanya lirik-lirik selalu
Rupanya manis-manis ayu


p/s: mata ku kedip2 selalu...rupanya aku dah mengantuk...huaaaaarggghhh!!!chow...enjoy the song :)

11 ulasan:

  1. saya makan nasi kuning ikan..Lagu nih best kan.. nak puloks tadi hujan.. ahakss!!

    BalasPadam
  2. hahaha....boleh2 sy buat keja smbil humming lagu ni.nasib baik tak kuat.kalau tak senyum kambing budak2 tu....ngeee

    BalasPadam
  3. mmg syiokk lagu ni bah... :)
    tu lagu jaman2 akak tu...hehehehhe

    BalasPadam
  4. hihihi....kak lagu jaman akak pula jadi pujaan hati ini...wahahaha

    BalasPadam
  5. kekekeh...dulu masa darjah satu kena koir lagu...Best...nak cari kat tenet tak tau tajuk lagu...Skrg dah tau...

    BalasPadam
  6. AUR-sudah tau buleh cari dan nyanyi selalu sambil mencakar :)

    BalasPadam
  7. amiyo-ni lagu lama.saya terdengar time candy akademi fantasia nyanyi dulu.terus suka lagu ni...

    Hayati Hamzah-belum pernah try karaoke lagu ni.nanti mo test la...kak myna amacam!

    BalasPadam
  8. najihah--tenkiu so much!!:)

    BalasPadam