u klik me,i klik u back :)

Rabu, 23 Februari 2011

Contest senyum tak nampak gigi

Helo...
hari ni entri pasal
contest ~Senyum Tak Nampak Gigi~ 
yang di tag oleh kak Myna(thanx a lot dear)
dan dianjur kan oleh Muas.
mula-mula baca ingatkan muas ni seorang lelaki,
tapi bila saya pigi terjah blognya, rupa-rupanya seorang gadis cantik lagi ayu gitu...hehehehe;)
dapat lagi seorang rakan blog baru hari ini.
Salam perkenalan dari saya ye cikmuas ^_~
Untuk contest ini(berjam juga saya cari gambar senyum macam kat bawah tu)
saya bagi tengok gambar ni....



 
 cumil ke tak cumil....hehehe ;)



oopsss!!!hampir lupa yang contest ni ada syarat2nya.
Sila klik SINI untuk mengetahui syarat-syarat contest ini.
Tarikh tutp contest:: 27.02.2011
 Tag contest ni kepada::
3. mak




8 ulasan:

  1. hye deem,.sorry xtaw lk knapa xdapt komen,.btw jgn risau muas datg terjah ni,.hihi,.thanx ya join segmen muas,.

    BalasPadam
  2. Perghhh!! Rambut tu, sekarang patern lain sudah kan.. hik3x..

    Thanks ya deem.. sudi publish. G00d Luck ya!

    BalasPadam
  3. muas---sorry my fault.tak perasan bah yg komen dah 600++.dah dapat komen dah.dah lama tak join contest ni.ni yg pertama pada tahun ini.:)


    kakmyna-hahaha...pattern yg takberapadisukai....tapi hepi sebab dapat try patern baru.tak sabar tunggu rambut panjang balik ~_^

    BalasPadam
  4. deeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ai jeles sbb pipi u lebih gebus dari pipi ai


    gud luck yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


    chaiyokkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  5. Catherine::auwwww...pujian yang malatops!!!terima kasih tapi saya yakin yang ko lagi gebussss2 gitu dari saya ....;)

    BalasPadam
  6. alalala... cumil3x...(^_^)

    BalasPadam
  7. hadi::terima kasih daun keladi...auwww *muka tak tau blushing* ;P

    BalasPadam
  8. "*NUMPANG PROMO, yach...
    SELAMAT! Bagi pencinta Gadget Mania.. hanya untuk Anda.
    Gampang dan Murah… Baru dan langsung dapatkan di HP Anda. Caranya kamu tinggal ketik REG MAIN kirim ke 9789(khusus pengguna Telkomsel, yach..)atau Coba masuk aja ke WAP RujakAsik di http://m.rujakasik.com dari browser HP kamu. Didalamnya ada ribuan konten seperti GAME, VIDEO, KOMIK, THEME, RINGTONE, DAN WALLPAPER yang bisa kamu download. Ramai dan banyak pilihannya, pasti tidak akan nyesel dechhh…"

    BalasPadam