u klik me,i klik u back :)

Rabu, 8 Disember 2010

Contest Terjah Dan Geledah

Sejahtera team bloggers dan silent reader...

Hadiah menarik menanti sayaanda::
1HadiahUtama+cash/topup RM10.00
5hadiah misteri berupa cenderahati.




Bau wang besar itu sudah sampai ke Sabah.hehehe....kasi publish awal-awal hadiah untuk mempengaruhi blogger lain untuk join contest ni,kan mak kan...:)
FYI, Contest Terjah Dan Geledah Di Tahun Baru Maal Hijrah adalah ilham sendiri oleh tuan punya blog Lagenda Mahsuri.com ni a.k.a Mak.
Ada syaratnya.tapi apa yang penting, syarat mak letak tu tidaklah menyusahkan peserta contest ini.tidaklah sampai suruh sediakan hati nyamuk 7 dulang yo...

Syarat Contest Terjah Dan Geledah::
1.Jadi follower Lagenda Mahsuri.
2.Buat entri yang berkaitan dengan blog penganjur.
3.Haruslah masukkan banner contest ini dalam entri blogger.nak letak diside bar pun oke.
4.Link kan 3 entry dalam blog penganjur yang paling disukai & make a wish hadiah yang bernilai RM50.
5.3 orang kasi tag ini contest.
6.bagi link entry ini di ruangan komen entry contest.

Huh...korang kalau tak paham juga itu syarat,mari kita geledah lagi sekali blog penganjur ni.

Ok, mari kunun kita berkasihsayangberhikayat::

Walaupun sudah lama jadi follower Mak ni,saya masih lagi kabur-kabur(sebab jerebu kot)dengan dia.jadi hari ni sempena contest ni,dengan muka selamba pigi la geledah sehabis baik blog pepel ni.
Tengok sini sana, pada pandangan saya la kan mak, blog ini memang sudah kemas dan tersusun,ditambah dengan warna yang menarik, iaitu ungu lembut.lagipun header baru tu cantik la.comel sangat2.bila refer balik no.28 tu,memang sangat kena dengan blog ni.dengan ruangan 2 kolum, semuanya tersusun rapi mengikut label masing-masing.contohnya, kotak Tabung Ayam, Baca kat sini sampai lebam, Hot entry...bla bla bla...
Tapi entri yang paling da' boom la katakan, entri Surat Untuk Kamu, Kalau Orang Dah Sayang Pos Ekspress Pun Tiba dan Tidakkkk...Surat Cinta Siapa Ni???
Mak(sambil tutup2 mata) kalau la saya menangkan mak, saya mau hadiah yang cantek di mata mak dan semestinya kurang dari 50 ringgit tu.kalau mak nak bagi semua topup pun oke juga.tapi takda la kenangan kan mak kan...bagi hair clip ke,hair band ke,cling bag ke(amboi!!!cakap macam aku ni pemenang!)
Dengan ini saya nak ajak 3 orang rakan blogger untuk sama-sama menerjah blog mak sempena Contest Terjah & Geledah::

myna
cik mulat
qamarguyz


Jangan rasa tertekan sangat bila join contest ni sebab due datenya kira lama lagi

21/12/2010 pada jam 11.59pm

untuk kawan-kawan yang telah di tag, take your time dear...mari la kita memeriahkan lagi contest alam maya ini.ok saya rasa saya berjaya memeningkan mak dengan entri panjang lebar ni....wa chow dulu!!!

p/s: sila skodeng di ruangan Sape Mak kalau nak tau apa tu no.28 ^_~

2 ulasan:

  1. Hahaha..tuan guru Besar dah dtg untuk memeriksa latihan anak muridnya!

    Everthing done. Mak dah check. So, tunggu keputusan dia nnt yek.

    Thanks sbb join ye deem.

    P/s : still blur dgn mak? Hahaha..

    BalasPadam
  2. tima kasih guru besar.hehehe....dah tak blur dah...;)

    BalasPadam