u klik me,i klik u back :)

Jumaat, 8 Oktober 2010

Blog hebat!!!chewah!!!

Sejahtera team bloggers n silent reader..^_^.to my dear fren jayne...thanx a lot ye dik pasal bagi award blog hebat ni[hebat ke blog aku ni?]walaupun jarang2 dapat hapdet tapi dapat juga award ye...ekekeke.ni maksudnya diaorang suruh aku rajin2 update ni supaya boleh dapat lagi award yang vavavoom!!!;)
dan syarat award ni macam biasa la.adalah survey yang perlu di buat...jom cekidaud!!!



1. Nama Blog Anda Buat Masa Ini~~iNiE sAyA bAh
2. Anda Rasa Blog Anda Hebat~~ko rasa?hehehe....hebat la kowt.klu ndak,xkan dapat award ni...ecececeh
3. Benda Yang Anda Sayang~~laptopku yang masih ada plastik^_~ dan ensetku yang dah x boleh vibrate(sebab selalu jatuh!!)
4. Anda Tengok Waktu Dekat Mana~~mesti lah kat jam...hehehe.selalunya d enset la.
5. Web Sesawang Yang Selalu Anda Jenguk~~Facebook n Blog..hehehe...
6. Letak 3 Hingga 5 Blog Yang Anda Rasa 'Blog Hebat'



Dah tiga cukup ye untuk hari ni...kepada yang dapat award ni...tahniah sebab blog korang memang HEBAT!!!!!yeah!!!Chow...babai^__^

3 ulasan:

  1. Demm.. thanks ehh. nanti free haku publish.

    BalasPadam
  2. pren.. dah publish x sat. hoyeahh selesai untuk ini. tutorial lak menanti.. Wuwuuuuuu!!

    BalasPadam
  3. ok kak...thnx ya...huh skng ni macam x sempat ja bah sy mo tgk blog ni...ades...><

    BalasPadam