u klik me,i klik u back :)

Selasa, 12 Oktober 2010

Award cantik dari EllEn ^_^

Sejahtera kepada team bloggers dan silent reader!!!yeah dalam masa yang terdekat ni saya dapat lagi award....sekarang ni macam musim award pula kan?ini pun salah satu cara untuk kita sebarkan blog kawan2 dan juga mempromosikan blog sendiri.award yang dimaksudkan itu ialah...jeng jeng!!!!



And the task is...;)

1. Thanks the person who gave you the award and link the person::
~terima kasih daun keladi kepada kak ellen a.k.a mummynemo untuk Beatiful Blogger award ni....^__^

2. Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome!::
norgadis
gee
mak
mama zharfan
amyna
afayufu
AUR
lynn
kak ngah
abu luqman
nenek kebayan
rollens
panadol
jericho
cikmoon
3. Tell 7 things about yourself::

1-funny
2-kuat ketawa
3-mudah senyum pada yg sudi...ecececeh!
4-scared to death with RAT!!!!
5-terlampau suka berangan2
6-paling suka tengok kartun
7-yang paling cengeng bila sudah demam


Okay, siap sudah karangan pada hari ini,sekian terima kasih...babai!!





8 ulasan:

  1. Tq ambil dan buat n3 award ni...hehehe

    BalasPadam
  2. Terima kasih awardnya, nanti saya ambil ya...

    BalasPadam
  3. nie kira award ke2 yg sama utk cik moon... thank you so much.. nnt cik moon wat en3..

    BalasPadam
  4. whoaa deem..tenkiusss aar..nti sa bkin..hee :P

    BalasPadam
  5. Deem.. thanks ha. Ku terharu dengan usaha mu demi entry ni.. wohohoho!!

    BalasPadam
  6. kak ellen~thnx juga sebab rajin bg award dg deem ni...klu bab award ni laju ja di publishkan?hehehe...

    BalasPadam
  7. Norgadis,Cikmoon n Gee~~thnx sbb sudi ambik ye...dan memang patut pun korang ambik sebab blog memang cantik punya la...hehehehe!!

    BalasPadam
  8. kak myna~~hahaha....akak juga yg paham sy yo....makaseh!!!*hug2 kis*

    BalasPadam